начало» ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТИТЕ

Първо посещение

Пациентите се приемат на регистратурата, където могат да получат точна и конкретна информация по всички интересуващи ги въпроси.

Записване за консултация

Записването може да става по телефона или онлайн.

Прием в болницата

За да бъдат планувани за прием пациентите трябва да имат консултация от гастроентеролог от доболничната помощ и да имат издадено направление за хоспитализация от него. При липса на такъв преглед или направление, издадено от гастроентеролог, пациентите могат да бъдат прегледани от лекар от болницата (с направление от личния лекар или платен преглед ), който да прецени оплакванията и да назначи необходимото изследване.

Пациентите насочени за прием се поемат от регистратурата, като трябва да носят със себе си направление за хоспитализация, рецептурна книжка и решение на ТЕЛК (ако имат такова)

Болнични стаи

Болничните стаи за модерно обзаведени, климатизириани, със самостоятелни санитарни възли, безплатни кабелна телевизия и безжичен интернет.

Свиждания и получаване на информация от близките

Справки за състоянието на пациентите и свиждания могат да се правят по всяко време.

Хранене и болничен режим

Храненето се извършва в болничните стаи. Има осигурена топла храна в съдове за еднократна употреба. Храната се доставя трикратно през деня от ресторант "Далас" и е съобразена с конкретното заболяване на пациентите.


   
 
  СБАЛВБГ "Еврохоспитал"
  гр. Пловдив, ул. Колхида - продължение
  032/ 676 741
  032/ 676 742